Thursday, July 2, 2009

SELAMAT MENEMPUH ALAM KAMPUS!


Barisan pengendali dan seluruh warga KBMKL mengucapkan Tahniah dan Syabas!! untuk semua Fasilitator juga Alumni KBMKL yang telah berjaya mendapat tempat di pusat pengajian tinggi tidak kira IPTA mahupun IPTS. Selamat menempuh alam kampus yang tentunya berbeza dengan alam persekolahan.

Pesanan kami buat adik-adik, belajarlah bersungguh-sungguh, dan dalam masa yang sama bijaklah dalam memilih sahabat. Pilihlah sahabat yang mampu membawa kita kearah kebaikan dan dapat mendekatkan diri kita dengan Allah SWT. Walau dimanapun kita berada, Islam wajib kita junjung, sentiasalah berusaha untuk menjadi insan yg Soleh Wa Musleh, yang mampu memperbaiki diri dan mengajak orang lain ke arah kebaikan. Jangan dipersiakan peluang yang ada dihadapan adik-adik. Jadilah insan yang beruntung, yang cemerlang di dunia dan di akhirat. InsyaAllah..


SELAMAT MENEKUNI ILMU DI MENARA GADING..

Semoga Allah memberkati usaha kalian dan moga sentiasa berada dalam rahmat dan redha-Nya.. Ameen..MENYERLAH JAUH DARI YANG BIASA!!


1 comments:

muhammad fakhruddin said...

Assalamualaikum,
masih ingatkah siapa gerangan ni?
Saya kini belajar di Cheras...kalau ada apa2 yg ingin dimaklumkan leh emel/ym fakhruddin_91@yahoo.com .Insya Allah kalau ada kelapangan leh la join pesawat KBM =)