Monday, October 26, 2009

KBM SMK CHERAS PERDANA [3]

Bismillahirahmanirraheem..


Alhamdulillah, setinggi2 kesyukuran dipanjatkan buat Yang Maha Berkuasa, dengan kebijaksanaan-Nya mengatur urusan kami dengan begitu cantik sekali. Setelah sebulan lebih tidak berkbm bersama adik2 kasih dan sayang, kini kami kembali meneruskan langkah untuk menyantuni jiwa-jiwa muda ini di SMK Cheras Perdana dan SMA Kuala Lumpur.

Laporan ringkas SMK Cheras Perdana:

Tempat : SMK Cheras Perdana
Tarikh : 24 - 25 Oktober 2009
Bilangan Peserta : 85 orang
Jumlah kutipan Sumbangan Palestin : RM 370.20 (terima kasih buat semua penyumbang)

Pengendali :

Knowing Me Knowing You - kNina
INTEAM - Pak Ngah
Riadah - Kakak dan Abang Fasi
Meniti Angin Malam - Ummi Ida & semua fasi
Hijrah - kNina, Abang dan kakak fasi
Menyemai Kasih Menuai Sayang - Pak Long
Pertemuan - kNina

Laptop : kYong, kMia, Alang, ML
Video : kMia, Alang, Abg Jun

Fasilitator :

~Abg Aiman|Abg Long|Abg Wan|Abg Arul|Abg Bob|Abg Benjo|Abg Jun|Abg Amir|Abg Aki~

~Kak Isma|Kak Linda|Kak Nana|Kak Atikah~


Jazakumullah khairan kathira pada semua yang terlibat, terutama buat fasilitator yang banyak membantu serta buat pengetua, penolong kanan HEM, Pn. Faezah dan guru-guru yang sanggup turun padang bersama-sama kami. Moga Allah membalasnya dengan sebaik-baik ganjaran. Amin!

KBM kali ni Alhamdulillah, kami dibekalkan dengan jurukamera professional yg di import khas. Jom lihat aksi-aksi mereka!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++


mendengar celoteh kNina..

kasih yang dikasihi

Abg Benjo dan adik2 sayang

Saya sayang awak!



Jom satu tekad!

latihan army yell

Pak Ngah dalam slot inteam

Sebahagian ibubapa yang hadir

meluahkan lafaz-lafaz yang tersimpan

ku sayang ibu ayah..





~Pak Long diserbu peminat~

~ barisan pengendali dan fasilitator KBM SMKCP3 ~

~ gaya bebas.. [sile jgn komen..huhu!]~


::TAMMAT::

12 comments:

Alang Atie said...

salam..yeaa..ni lah antara contoh post yg malas di tulis panjang2..hahaha..lest pictures do all the talks...*wink*..hihi

::Damia:: said...

wslm..

haha! tepat skali statement tu wahai alangku..


"Let's picture tell the story.."

^_^

+akufobia+ said...

keh.takpe.tak panjang kat post,panjangnya kat comment.mesti banyak boleh sambung cerita post pendek tu kat sini kan.

::Damia:: said...

aha! betul2..
cerita yg kebanyakkannya senget2 belaka..

+akufobia+ said...

oo.sebab tu tak cerita kat report eh?takpetakpe.kang cerita kang,habis kantoi kat semua.keh.

::Damia:: said...

haha! tau xpe..
sat lg ada je yg komen pelik2 bile cite semua.

so, biarlah rahsia..

kalau nta nk tau, kne la trun kL join ktorg..

^_^

Kak Yong said...

cerita2 senget kita cerita kt net jek kan mia kan? hehe...

+akufobia+ said...

keh.tunggu chaq ajak pergi KL.kembar tak seiras datang.kehkeh.

::Damia:: said...

2 kYong :

aah, xleh kecoh2.. cite senget xsesuai utk tontonan umum..huhu.



2 acap :

haha! cmne la blh jd kembar plk ni? wokeh! sile dtg..

+akufobia+ said...

aa.tanya chaq.dia tahu.kehkeh.kalau chaq cakap tak kembar gak,nak claim ana adik beradik dengan dia.kehkeh.ok chaq,cepat ajak adik pergi.kak yong da ajak tu.kehkeh.

+akufobia+ said...

kak mia sekali.keh.kak la sangat.

::Damia:: said...

Heheh,mcm2la korang ni.. adk bradik la, kembar la. pasni xtau la title pe lg yg akn kuar.

btl la kak, nta kn bdk2 lg. so sile berakak-akakkan dgn kmi ye..[dgn gaya ala2 pengetua] ^__^