Sunday, October 3, 2010

Majlis Sambutan Aidilfitri 2010/1431HAlhamdulillah, pada hari Sabtu 2 Oktober 2010 bersamaan 24 Syawal 1431H yang lalu telah berlangsung Majlis Sambutan Aidilfitri KBM KL yang dihadiri oleh para pengendali dan barisan fasilitator. Majlis telah dijalankan bertempat di Kompleks Komuniti JIM di Taman Melawati bermula jam 12 tengahari.

Pelbagai juadah telah disediakan antaranya Nasi Beriani, Soto, Mihun Sup, Rendang, Lemang, Air Limau Nipis dan macam-macam lagi.


Bahan-bahan untuk Soto Ayam...


Team KBM KL juga telah membuat kejutan hari lahir untuk Abang Bai yang menyambut hari lahirnya pada 30 September yang lalu.

Chocolate Cheese Cake


Seronoknya Abang Bai dapat potong kek!


Sewaktu majlis sedang berjalan, tetamu dihadiahkan dengan tayangan sebuah video yang dihasilkan oleh Kak Yong dengan kerjasama fasi-fasi KBM KL yang kini melanjutkan pelajaran di luar negara yang ditujukan khas untuk semua ahli keluarga KBM KL.Selesai menjamu selera, kami merakamkan pula ucapan-ucapan balas dari para pengendali dan barisan fasilitator yang hadir untuk fasi-fasi yang berada di luar negara. Insyaallah, akan kami kongsikan video itu dalam masa terdekat.

Syukran jazilan buat semua yang memberikan kerjasama dan turut hadir memeriahkan majlis. Moga tautan ukhwah ini akn semakin erat dan berkekalan hingga ke akhir hayat. Ameenn...


0 comments: